15.04.2024.

Одложено плаћање или плаћање на рате без камате DinaCard картицама Банке Поштанскa штедионица, НЛБ Комерцијалне банке или Банке Интезе

Уколико имате DinaCard картицу Банке Поштанскa штедионица, НЛБ Комерцијалне банке или Банке Интезе, искористите погодност која вам се нуди током целе године, па тако и куповину поводом предстојећих првомајских и ускршњих празника обавите DinaCard картицама на одложено или на рате без камате.

Такође, ако планирате путовање током предстојећих празника, DinaCard-PostCard картицом Банке Поштанска штедионица можете купити гориво или платити робу и услуге на бензинским станицама НИС Петролa и Газпромa, на одложено или на две једнаке рате, за рачун у минималном износу од 5.000 динара.

Сви који користе услугу СМС обавештења Банке Поштанска штедионица добијаће дан раније бесплатну поруку о доспећу рате обављене куповине DinaCard-PostCard картицом на рате.

Истичемо да корисници DinaCard картица свих наведених банака у својим новчаницима имају инструмент који замењује чекове, који је знатно бржи и једноставнији за употребу – нема задржавања на каси, ни временски захтевног исписивања чекова, износ рате није ограничен (зависи само од расположивих средстава), а број рата корисник сам одређује при куповини. Пратећи савремене трендове, трговци који омогућавају плаћање на рате препознали су вишеструкe предности овог сервиса, који је данас омогућен на преко 17.000 продајних места у Републици Србији.

За детаљније информације о овој погодности и списак трговаца који омогућавају куповину на рате дебитним DinaCard картицама – посетите сајт Банке Поштанска штедионица, НЛВ Комерцијалне банке и Банке Интезе.

Сектор за платни систем