Корисници картица

Дебитне, кредитне, припејд картице

DinaCard картица је домаћа, национална платна картица која се може користити за плаћање робе и услуга и подизање готовог новца. Корисници DinaCard платних картица могу бити физичка и правна

 

Трговци

Акцептанти

Омогућавањем коришћења DinaCard платних картица на свом продајном месту отварате себи нове могућности увећања промета, будући да је до сада издато 2 милиона DinaCard платних картица.

 

Интернационална DinaCard картица

DFS, UPI картице

Успостављањем сарадње са два велика интернационална картична система Народна банка Србије омогућила је издавање интернационалне DinaCard картице која се може користити и у иностранству.

 

Банке и друга правна лица

Чланови и учесници у DinaCard систему

У DinaCard систему могу да учествују пословне банке, други пружаоци платних услуга и правна лица специјализована за послове процесирања трансакција и израде и персонализације картица.

 

Погодности

Погодности за кориснике DinaCard Картица

Поред плаћања на свим продајним местима у Србији која прихватају платне картице, подизања готовине на банкоматима, плаћања на веб сајтовима домаћих трговаца и плаћања обавеза према држави на шалтерима филијала Управе за трезор.

 

Листa акцептаната (трговаца)

Назив, вебсајт, делатност

Листa акцептаната (трговаца) који прихватају плаћања DinaCard картицама на интернету

Гувернер Народне банке Србије госпођа Јоргованка Табаковић одржала је говор на промоцији нове услуге за кориснике DinaCard картица - сервиса "Подигни динаре", којим се корисницима националне картице омогућује да подигну готов новац уз куповину на бензинским станицама компаније НИС а.д. Нови Сад